• Dilluns a Divendres : 16:00 – 21:00
 • +34 609 512 616
 • info@activatic.es
 • ACADÈMIA DE REFORÇ

  Acadèmia de reforç a Montblanc  On som: Ens pots venir a veure a  Montblanc,   43400 (Tarragona).

  C/ Passatge dels porxos nº1 2-1 (estació de tren, damunt de correus).

   


  Al Centre de formació Activatic treballem perquè et sentis com a casa. Així mateix també hem desenvolupat un innovador Mètode: on les assignatures impossibles és tornen possibles!

  Reforç PRIMÀRIA

  Començar bé és el més important!

  Reforçem totes les assignatures: Català, Castellà, Matemàtiques, Medi Natural… A més a més, també treballem tècniques d’estudi, lectura amb veu alta i resolució de pròblemes tot el que fa falta perque l’alumne/a consolidi aquesta etapa.

  És molt important en aquesta etapa fer un seguiment diari de l’alumne/a (agenda, exàmens) per tal d’aconseguir uns hàbits d’estudi que facilitin el progrés educatiu en la següent etapa escolar com és la ESO.

  Reforç ESO i BATXILLERAT

  Millora les teves notes!

  Dificultats en les Ciències?, Problemes amb les Lletres? Estancats en ESO o el BATXILLERAT?

  El primer que fem és motivar a l’alumne, perquè trobi el sentit a estudiar. Seguidament preparem les assignatures que més costen i l’alumne/a apren a partir d’un aprenentage gamificat. Realitzem un seguiment diari de l’alumne/a (agenda, exàmens, treballs…). Per últim donem sentit al aprenentatge i l’estudi enfocant amb educació emocional per a la vida!

  Aquest mètode d’ACTIVATIC permet a l’alumne/a treure els resultats dessitjats i sobretot crèixer a nivell personal a partir de l’intel·ligència emocional.

  Preparació per la SELECTIVITAT

  Prepara el Futur! (PAU)

  Preparació integral de totes las assignatures. Repassant tot el temari i preparant aquest tipus d’exercicis claus per a obtenir la màxima nota en els exàmens amb professors especialitzats.

  Comptem amb un plans d’estudi, repassem i realitzem exàmens d’anys anteriors i, sobretot, preparem per afrontar la prova el més tranquil possible i confiant en tu mateix.

  També realitzem preparacions intensives els últims mesos abans de les PAU.  El que permet aconseguir un increment de la nota mitjana de selectivitat considerable si l’alumne segueix el nostre mètode.

  Repás assignatures UNIVERSITAT

  El teu somni, a un pas!

  Sabem el nivell de dificultat de les carreres, l’impacte econòmic i l’esforç que suposa. Per això, Activatic et personalitza individualment o per grups aquelles assignatures que se’t resisteixen.

  Contacta amb nosaltres si vols fer individualment o crear un grup i us assignarem un professor especialitzat que tingui experiència i domini el contingut.

  Proves d'accés cicles formatius

  De la teoria a la pràctica!

  Preparació per les proves d’accés a grau mitja i superior CFGM I CFGS.

  Començarem treballant les assignatures obligatories (Català, Castella, Matemàtiques i Anglès) i les dues optatives (en funció de la família professional). Al llarg del curs es realitza diferents proves de totes les assignatures per tal de comprovar el grau d’assoliment per part dels alumnes. Als 2 mesos es passen proves d’antics exàmens perquè es familiaritzi amb la prova que haurà d’afrontar.

  Ara també assignarem un tutor específic, aquest anirà informant l’alumne/a de les dates d’examen, el periode de preinscripció i matrícula. Així com acompanyar el dia de l’examen si s’escau.

  Classes individuals

  Orientació especialitzada!

  1/1 Un professor per un alumne/a. Atenció exclusiva pel nen. Aquestes classes s’adapten a les necessitats de l’alumne o cobrir objectius específics.

  Cursos intensius

  Tot esforç, té la seva recompensa!

  • Teniu un examen en 2 setmanes i no el porteu preparat?
  • Vols repassar durant 1 o 2 setmanes algun contingut en específic?

  Contacta ara amb nosaltres i et personalitzem un curs intensiu i específic perquè puguis superar tot el que s’interposi en el teu camí.