• Dilluns a Divendres : 16:00 – 20:00
 • +34 609 512 616
 • info@activatic.es
 • ACADÈMIA DE REFORÇ

  Acadèmia de reforç a Montblanc  On som: Ens pots venir a veure a  Montblanc,   43400 (Tarragona).

  Carrer Vimbodi nº3 – Baixos (Al costat del col·legi Mare de Déu de la Serra,
  darrere de la pastisseria).

   


  Al Centre de formació Activatic treballem perquè et sentis com a casa. Així mateix també hem desenvolupat un innovador Mètode: on les assignatures impossibles es tornen possibles!

  Nou mètode d'aprenentatge GAMIFICAT

  Què és això de l’aprenentatge gamificat?

  L’objectiu principal és canviar la motivació de l’alumne/a en l’estudi de les matèries que li costen, per tal d’assolir els resultats desitjats (notables i excel·lents).

  Si l’alumne/a té motivació i ganes d’aprendre els resultats augmenten notablement i això ho aconseguim endinsant el nen/a en l’aprenentatge. A partir de diferents recursos assolim que l’alumnat l’apassioni tot allò que està estudiant.

   

  Exemples d’aprenentatge gamificat Activatic:

  L’alumnat a partir d’unes ulleres de realitat virtual / 3D treballa la primera guerra mundial o torna endarrere a la prehistòria i el professor treballa el contingut. Com els alumnes estan vivenciant el contingut, la motivació augmenta i com a conseqüència l’aprenentatge també.

  Jocs de rol per treballar la intel·ligència emocional sense deixar de banda el contingut escolar que ens interessa treballar.

  La realització de concursos per preparar exàmens, jocs dinàmics o la utilització de les noves tecnologies són també alguns dels molts recursos que utilitzem a Activatic.

   

  Reforç PRIMÀRIA

  Començar bé és el més important!

  Reforcem totes les assignatures: Català, Castellà, Matemàtiques, Medi Natural… A més a més, també treballem tècniques d’estudi, lectura en veu alta i resolució de problemes, tot el que fa falta perquè l’alumne/a consolidi aquesta etapa. Sense oblidar la comprensió lectora, ja que és bàsica que en aquesta etapa estigui assolida.

  És molt important en aquesta etapa fer un seguiment diari de l’alumne/a (agenda, exàmens) per tal d’aconseguir uns hàbits d’estudi que facilitin el progrés educatiu en la següent etapa escolar com és la ESO.

  Vull més informació

  Reforç ESO i BATXILLERAT

  Millora les teves notes!

  Dificultats en les Ciències?, Problemes amb les Lletres? Millora les notes en ESO o el BATXILLERAT.

  El primer que fem és motivar a l’alumne perquè trobi el sentit a estudiar. Seguidament preparem les assignatures que més costen i l’alumne/a aprèn a partir d’un aprenentatge gamificat. Realitzem un seguiment diari de l’alumne/a (agenda, exàmens, treballs…). Per últim donem sentit a l’aprenentatge i l’estudi enfocant en l’educació emocional per a la vida!

  Aquest mètode d’ACTIVATIC permet a l’alumne/a treure els resultats desitjats i sobretot créixer a nivell personal a partir de la intel·ligència emocional.

  Preparació per la SELECTIVITAT

  Prepara el Futur! (PAU)

  Preparació integral de totes les assignatures. Repassant tot el temari i preparant aquest tipus d’exercicis claus per a obtenir la màxima nota en els exàmens amb professors especialitzats.

  Comptem amb plans d’estudi, repassem i realitzem exàmens d’anys anteriors i, sobretot, preparem per afrontar la prova el més tranquil possible i confiant en tu mateix.

  També realitzem preparacions intensives els últims mesos abans de les PAU,  el que permet aconseguir un increment considerable de la nota mitjana de selectivitat si l’alumne segueix el nostre mètode.

  Repás assignatures UNIVERSITAT

  El teu somni, a un pas!

  Sabem el nivell de dificultat de les carreres, l’impacte econòmic i l’esforç que suposa. Per això, Activatic et personalitza individualment o per grups aquelles assignatures que se’t resisteixen.

  Contacta amb nosaltres si vols treballar individualment o crear un grup, on us assignarem un professor especialitzat que tingui experiència i domini el contingut.

  Proves d'accés cicles formatius

  De la teoria a la pràctica!

  Preparació per les proves d’accés a grau mitjà i superior CFGM I CFGS.

  Començarem treballant les assignatures obligatories (Català, Castellà, Matemàtiques i Anglès) i les dues optatives (en funció de la família professional). Al llarg del curs es realitzen diferents proves de totes les assignatures per tal de comprovar el grau d’assoliment per part dels alumnes. Als 2 mesos es passen proves d’antics exàmens perquè es familiaritzi amb la prova que haurà d’afrontar.

  Ara també assignarem un tutor específic, aquest anirà informant l’alumne/a de les dates d’examen, el periode de preinscripció i matrícula. Així com acompanyar el dia de l’examen si s’escau.

  Classes individuals

  Orientació especialitzada!

  1/1 Un professor per un alumne/a. Atenció exclusiva pel nen. Aquestes classes s’adapten a les necessitats de l’alumne o cobrir objectius específics.

  Cursos intensius

  Tot esforç, té la seva recompensa!

  • Teniu un examen en 2 setmanes i no el porteu preparat?
  • Vols repassar durant 1 o 2 setmanes algun contingut en específic?

  Contacta ara amb nosaltres i et personalitzem un curs intensiu i específic perquè puguis superar tot el que s’interposi en el teu camí.