• Dilluns a Divendres : 16:00 – 20:00
 • +34 609 512 616
 • info@activatic.es
 • ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

  Vols les millors activitats extraescolars pel teu fill? Vols que creixin a nivell personal? Vols que aprenguin a gestionar les seves emocions i que es facin preguntes reflexives? Benvinguts a ACTIVATIC. Activatic ofereix activitats extraescolars amb un valor afegit! L’EDUCACIÓ EMOCIONAL.  Utilitzem l’esport com eina clau per treballar la gestió de les emocions dels nens, el lideratge, l’empatia, la comunicació… en definitiva volem que creixin com a persones.


  Dos exemples molt interesants:

  “Tots coneixem algun veí, algun familiar o alguna persona que sense estudis ha tingut un èxit brutal a la vida”. “Dues persones, amb el mateix nivell acadèmic, els mateix nivell econòmic i els dos acabant la mateixa carrera amb notes similars a la universitat, un d’ells no troba feina qualificada i s’estanca i l’altre té un èxit impressionant a la vida”

  A què és degut aquest èxit? perquè un si i l’altre no? Pel que abans es coneixia com; Actitud, ganes, lideratge, motivació, els valors…. això té un nom: INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL.

  El 80% de l’èxit a la vida depèn de la intel·ligència emocional.

  Després d’una bona reflexió, cal entendre 2 posicions una bona i l’altre dolenta. La dolenta és que la intel·ligència emocional no es pot estudiar, ja que parlem d’un tarannà actitudinal (no podem agafar un llibre i memoritzar-la). La bona notícia és que si es pot treballar. Els estudis ens diuen que aquesta actitud, el lideratge aquesta gestió de les emocions, aquesta comunicació s’aprèn a partir de certes experiències de la vida! Així doncs, Activatic vol crear i provocar aquestes experiències per tal de treballar-la.


  Com?

  Utilitzem les activitats extraescolars (motivació intrínseca) per fer de pont i poder combinar-ho i focalitzar amb el treball actitudinal i reflexiu.

  Amb paraules clares – Fem servir una activitat esportiva que el nen/a li agradi, per treballar l’esport i el creixement personal.  EDUCACIÓ INFANTILEDUCACIÓ PRIMÀRIAEDUCACIÓ SECUNDÀRIA
  PSICOMOTRICITATNATACIÓNATACIÓ
  NATACIÓ NADONSATLETISMEATLETISME
  JOC LLIUREESCACSESCACS
  JUDOJUDO
  ACTIVITATS DE LLUITAACTIVITATS DE LLUITA
  GIMNÀSTICA RÍTMICAGIMNÀSTICA RÍTMICA
  PATINATGEPATINATGE EN LINEA
  RELAXACIÓ I MEDITACIÓRELAXACIÓ I MEDITACIÓ

  EDUCACIÓ INFANTILEDUCACIÓ PRIMÀRIAEDUCACIÓ SECUNDÀRIA
  MULTI ACTIVITATS PER A GRUPSFUTBOLFUTBOL SALA
  NATACIÓ NADONSFUTBOL 7 / 11FUTBOL 7 / 11
  BÀSQUETBÀSQUET
  HANDBOLHANDBOL
  MULTIESPORTMULTIESPORT
  ZUMBAZUMBA
  BALLBALL
  VOLEIBOLVOLEIBOL
  JOCS JOCS
  ACROESPORTACROESPORT
  ACTIVITATS COOPERATIVESACTIVITATS COOPERATIVES

  Extraescolars Formatives
  EDUCACIÓ INFANTILEDUCACIÓ PRIMÀRIAEDUCACIÓ SECUNDÀRIA
  LECTURA DE LLIBRESTÈCNIQUES D’ESTUDITÈCNIQUES D’ESTUDI
  REPÀSREPÀS
  ANGLÈS IANGLÈS II
  ESCAPE ROOMESCAPE ROOM