• Dilluns a Divendres : 16:00 – 20:00
 • +34 609 512 616
 • info@activatic.es
 • PRESENTACIÓ

  QUÈ ÉS ACTIVATIC?

  Una empresa pionera en el sector de l’educació, impartint activitats extraescolars als centres educatius. La part més destacada és que cadascuna de les activitats extraescolars es combina amb educació emocional fent que el pupil adquireixi uns valors, una gestió de les emocions i un pensament reflexiu.
  ACTIVITATS EXTRAESCOLARS + INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

  La unió d’aquests dos processos permet que els nens desenvolupin un caràcter reflexiu, uns valors i aprenguin a gestionar les emocions, coses bàsiques però que molts adults encara no ho tenim ben treballat.


  ACADÈMIA DE REFORÇ = ÉXIT EN EL FUTUR

  A la nostra acadèmia de reforç, hem desenvolupat un mètode efectiu perquè l’alumne aprengui, agafi hàbits d’estudi i sobretot que aquelles matèries que abans deia impossible ara siguin possible.  D'ON VA SORGIR LA IDEA?

  • Dificultat per les AMPES al realitzar activitats extraescolars. (Quines activitats? Com fer-les? Els monitors? Quins horaris? …)
  • Aprofitem el temps, no deixem els nens en una guarderia! Volem temps de qualitat pels vostres fills, que els hi serveixi per alguna cosa. L’esport és una eina clau per fer-ho.
  • Necessitat dels pares de deixar els seus fills a l’escola per motius personals (Temps, treball, llibertat …)
  • L’Educació emocional és el futur. Gestió de les emocions. On s’aprèn a pensar el que està bé i malament? (pensament crític) On aprenem què fer quan sentim por, ràbia o alegria? Com aprenem a empatitzar amb els altres i poder entendre els diferents punts de vista.

  CEO ACTIVATIC

  Dídac Martínez, professor d’Educació Física a Tarragona, amant de la docència i una gran motivació intrínseca per canviar aquesta societat plena d’estereotips, egocentrismes i lluites individuals. La seva passió i vocació per l’educació i la intel·ligència emocional fa que aquest projecte creixi de manera exponencial i deixi una petjada a tots als centres educatius on Activatic treballa perqué els alumnes creixin a nivell personal.

  “Els problemes mai s’acaben però les solucions tampoc, així que tot problema deix de ser-ho si trobem la solució”